2024. március

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntök minden Kedves Olvasót 2024. év március hónapban.

Március hónapban egyesületünk Szakemberei két oktatási intézményben tartottak Önérvényesítő Csoportfoglalkozásokat.

A 2020. július 1. napjával elindított Otthoni Segítés Szolgáltatás keretén belül a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak a szükségletük szerinti segítségeket biztosítjuk. Családjaink/sérülésekkel élő ügyfeleink és személyi segítőink száma az elmúlt hónapokban bővült. 2024. április elején ismételten pályázat beadására kerül sor. Ugyanis a szolgáltatás folytatására minden évben pályázni szükséges. 2024. április 01. napjától tehát – az érintett családok igényeinek megfelelően – folytatjuk az otthoni segítés szolgáltatásainkat.  A következő időszakban ezen az úton tovább kívánunk fejlődni és egyre több rászoruló családnak/ügyfélnek kívánjuk a szakmai segítségeket biztosítani. Szeretettel várjuk további érintett Családok jelentkezését.

Március hónapban két alkalommal került sor online szakmai megbeszélésre, illetve auditálásra, melyek témái a 2024. évben végzendő Otthoni Segítés Szolgáltatás tevékenységeinek kérdéskörei voltak.

Egyesületünk a májusi ünnepekhez kapcsolódóan kiírta a soron következő pályázatait. Az beadási időpont betartásával szeretettel várjuk határainkon túlról is a pályázati anyagokat.

Szervezetünkben a 2024. évre vonatkozóan folytatódott a tagsági jogviszonyok megújítása. Az ezzel kapcsolatos leveleket Tagjaink részére február hónap elején kiküldtük. A tagsági díj évek óta nem változott, 2024. évben is 1.000. Ft./év. A tagsági díjakat, mint minden évben: egyesületi tagjaink kirándulásaira használjuk fel. Tisztelettel várjuk új Tagok jelentkezését is. Köszönjük szépen.

Egyesületünk ez évben is gyűjti a Személyi Jövedelem Adó 1% – a felajánlásait.
Adószámunk: 18224544-1-12
Akik nem kötelezték el magukat egy szerveződés felé sem, a felajánlásokat hálásan köszönjük.

A Hírlevél papír alapon 100 példányban jelent meg és honlapjainkon is olvasható.
Felelős: Fábri Lászlóné