Ünnepséget tartottunk!

Fogyatékossággal Élő Emberek Napja – Mikulás – Karácsony Ünnepség

Balassagyarmat, 2017. december 6.

Az ÉFOÉSZ Elfogadásért Önérvényesítő Egyesület 2017. december 6. napján tartotta meg ünnepségét.

A decemberi rendezvény előtt pályázatot hirdettünk „Akadálymentes környezetem – Karácsony – az én Karácsonyom” témakörökben. Felhívásunkra – nagy örömünkre – 162 darab munka érkezett be Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyékből, továbbá szlovák társegyesületeinktől, amelyekből kiállítást rendeztünk. A meghitt ünnepségen résztvevőket egyesületünk elnöke: Szabó Ágnes köszöntötte, a kiállítást Kovács Ferenc úr, Balassagyarmat Város Díszpolgára nyitotta meg.

A rendezvényen nagyon szép műsort adtak az Önérvényesítő Csoportjaink Tagjai, valamint a  Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola Növendékei és Tanárai. A fellépőket és a pályamunkákat beküldőket szervezetünk ajándékokkal jutalmazta. Az integrált, közvélemény formáló rendezvény, melyen több, mint 100 személy vett részt, mely vendégvárással ért véget. Az ünnepségről készült rövidfilmet az Ipoly Televízió folyamatosan vetíti.

A rendezvény támogatói:
ÉFOÉSZ Központi Irodája, a Madách Imre Városi Könyvtár, a Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola, a Nógrád Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és Diósi László vállalkozó voltak. Felajánlásaikat köszönjük szépen!