2024. január

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat 2024. év január
hónapban. 

Az Otthoni Segítés Szolgáltatásunk az érintett családok megelégedésére folyamatosan, zökkenőmentesen folytatódik. Szeretnénk tovább erősíteni a szolgáltatást, akár családok, akár újabb fecskék bekapcsolódásával. Várjuk a következő pályázati időszak meghirdetését, hogy sikeresen előkészíthessük a
szolgáltatás folytatását.

Egyesületünk szakemberei készen állnak arra, hogy ebben az évben is folytathassuk az EFOP-projektben megkezdett munkát. Ennek keretében az okoseszközök további kölcsönzése folytatódik, hogy könnyítse az intézményben élők életét, kapcsolattartását, szabadidejének eltöltését. A tervezett workshopokra megkezdődött a felkészülés, szervezés.

Az általános iskolai önérvényesítő foglalkozások újra megkezdődtek. A gyerekek örömmel számoltak be a téli szünetben átélt élményeikről. Témáink: Az elmúlt év értékelése. Mit várunk a 2024-es évtől? Felkészülés a farsangra.

Az év elején áttekintettük az elmúlt év eredményeit, és próbáltuk megfogalmazni 2024-es céljainkat. A visszajelzések alapján örömmel tapasztaljuk, hogy a velünk kapcsolatba kerülő partnereink elégedettek tevékenységünkkel.

Januárban levélben kerestük meg leendő és jövőbeni tagjainkat, hogy erősítsék meg tagságukat.

Bízunk benne, hogy az új év során tovább folytathatjuk szakmai és érdekvédelmi tevékenységeinket.

A Hírlevél papír alapon 100 példányban jelent meg és honlapunkon is olvasható.

Felelős: Katona László