2023 JANUÁR

Egyesületünk Elnöksége nevében szeretettel köszöntöm a Kedves Olvasókat 2023. év január hónapban. Mindenkinek egészséget, örömöt, békességet, biztonságot, szeretetet, és Nagyon Boldog Új Évet Kívánok!

Az Otthoni Segítés Szolgáltatásunk térben kibővülve is az érintett családok megelégedésére folyamatosan, zökkenőmentesen folytatódik. Szeretnénk tovább erősíteni a szolgáltatást, akár családok, akár újabb fecskék bekapcsolódásával, hiszen sokan vannak még olyanok, akik felügyeletre, kísérésre, segítségre szorulnak.

Egyesületünk szakemberei készen állnak arra, hogy ebben az évben is folytathassuk az EFOP-projektben megkezdett munkát. Ennek keretében az okoseszközök további kölcsönzése folytatódik, hogy könnyítse az intézményben élők életét, kapcsolattartását, szabadidejének eltöltését. A tervezett workshopokra megkezdődött a felkészülés, szervezés.

Örömhír számunkra, hogy a fővárosi ÉFOÉSZ központba érkezett visszajelzések alapján az Önálló Életviteli Centrumokkal kapcsolatba kerülők nagyon elégedetten nyilatkoztak az elvégzett szakmai munkáról.

Az általános iskolai önérvényesítő foglalkozások a hosszúra nyúlt téli szünetet követően szintén beindultak. Tapasztalható volt, hogy a tanulók már várták a közös, csoportos foglalkozásokat.

Január hónapban összesítettük a 2022-es év szakmai és pénzügyi munkáit, és elkészítettük a kapcsolódó beszámolókat.

A 2023-as év elején levélben, vagy személyesen megkerestük leendő és jövőbeni tagjainkat, hogy erősítsék meg tagságukat. Célunk, hogy tovább szélesítsük tagjaink körét. Várjuk minden családban, vagy intézményben élő személy jelentkezését, akik támogatni kívánják munkánkat.

Bízunk benne, hogy az új év során tovább folytathatjuk szakmai és érdekvédelmi tevékenységeinket.

A Hírlevél papír alapon 100 példányban jelent meg és honlapjainkon is olvasható.
Felelős: Katona László