2023 FEBRUÁR

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat 2023. év február hónapban.

Február hónapban elkészítettük és eljuttattuk a Központi ÉFOÉSZ-ba egyesületünk szakmai és pénzügyi beszámolóját, és várjuk az erről szóló visszajelzést.

Ebben a hónapban is folytatódtak 2 intézményben az önérvényesítő foglalkozások. Témáink a farsangi ünnepkör, hagyományok, valamint az emberi életciklusok voltak. Az egyik intézményben az ott dolgozó Munkatársak foglalkoznak továbbra is a fiatalokkal. Segítségüket köszönjük szépen!

Az Otthoni Segítés szolgáltatásunkban jó hír, hogy vannak olyan családok, akik újra kérik szolgáltatásainkat. Igyekszünk ezeknek az igényeknek rugalmasan megfelelni. Közben a következő szolgáltatási ciklusra is elkészítettük pályázatunkat, hogy biztosítsuk a szolgáltatás folyamatosságát, személyi és anyagi hátterét. Bízunk benne, hogy továbbra is a családok megelégedésére, a 3 év tapasztalatait is felhasználva színvonalasan tudunk segítséget nyújtani az arra rászorulóknak. Még ugyanide tartozik, hogy februárban sikeres auditáláson vettünk részt, amely egyesületünk szakmai, szervezeti és pénzügyi megfelelőségét volt hivatott ellenőrizni, és értékelni.

Egyesületünk szakemberei készülnek az EFOP – projekt folytatására, a workshopok újraindítására. Ettől függetlenül az okoseszközök kölcsönzése továbbra is folytatódik, hogy megkönnyítsük elsősorban a szociális intézményekben élő lakók mindennapjait.

Szervezetünkben folyik a 2023-as évre vonatkozóan a tagsági jogviszonyok megújítása. Tisztelettel várjuk új tagok jelentkezését is. Köszönjük szépen!

A Hírlevél papír alapon 100 példányban jelent meg és honlapjainkon is olvasható.

Felelős: Katona László