2022 NOVEMBER

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasóinkat! Önök a 2022. év november havi hírlevelünket olvassák.

Az idei év utolsó Elnökségi Ülése és Felügyelő Bizottsági ellenőrzése megtörtént. Ez alkalommal a téma az évből hátra lévő időszak feladatai voltak.

Az EFOP program életviteli- és IKT-workshopjai a korábbiakhoz hasonlóan tovább folytatódtak. Továbbá újabb bentlakásos szociális intézményt sikerült bevonnunk a programba. A foglalkozásokba bekapcsolódó intézmény lakói hasznos életviteli, valamint szabadidős tanácsokat kaptak a workshopok folyamán. Bízunk benne, hogy a továbbiakban is tudjuk segíteni mindennapjaikat foglalkozásaink által!

Zökkenőmentesen folytatjuk az Otthoni Segítségnyújtás szolgáltatást is, sőt az ellátási területünk is bővült az elmúlt időben, hiszen Nógrád megye keleti részében újabb családok és fecskék jelentkeztek és kerültek be a rendszerünkbe.

Ezen kívül a jó hangulatú önérvényesítő foglalkozások is folytatódtak két általános iskolában.

A szokásos év végi pályázatunkra a szociális- és oktatási intézményekből rengeteg színvonalas alkotás érkezett, amelyek értékelése jelenleg is folyamatban van. Nagy öröm számunkra, hogy a Felvidéki barátaink is aktívan kapcsolódtak be a pályázatba!

A Hírlevél papír alapon 100 példányban készült és honlapjainkon is olvasható.

Felelős: Katona László