2022. JANUÁR

Egyesületünk Elnöksége nevében szeretettel köszöntöm a Kedves Olvasókat 2022. év január hónapban. Mindenkinek jó egészséget, örömöket, békét, biztonságot, szeretetet: nagyon Boldog Új Évet kívánok.

A mindennapokban – nagyon agresszív módon – sajnos ma is jelen van a koronavírus és nagyon nehéz védekezni ellene. Magam arra biztatok mindenkit, hogy a higiénés szabályok betartása nagyon fontos. Kiemelten fontos, hogy minél többen vegyük fel a védőoltásokat.   Minden körülmények között: körültekintően figyeljünk magunkra, a szűkebb és tágabb környezetünkre!!

Január hónapban a nagyszámú megbetegedések miatt nem tartottunk workshopokat. Az önérvényesítő csoportfoglalkozásokat az intézmények tekintetében: az egyesületünkben dolgozó Munkatársak meg tudták tartani. Köszönjük szépen a lehetőségeket.

A 2020. július 1. napjával elindított Otthoni Segítés Szolgáltatásaink keretén belül a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak a szükségletük szerinti segítségeket biztosítani tudjuk. Vannak családok, akik a vírusfertőzésből kigyógyultak és ismét kérik szolgáltatásainkat.  A következő időszakban ezen az úton is tovább kívánunk fejlődni és előre haladni, összességében minél több rászoruló családnak kívánunk szakmai segítséget biztosítani.

Egyesületünk szakemberei az 2022. év január hónaptól ismét az EFOP – projekt folytatásán dolgoznak.

Január hónapban a TOP: „A társadalmi elfogadásért – az esélyek egyenlőségéért” – projekt befejezéséhez közeledünk. A projektben elért eredményeket tovább kívánjuk erősíteni.

Január hónapban összesítettük és lezártuk a 2021. év szakmai és pénzügyi munkáit, az ezekkel kapcsolatos feladatokat befejeztük.

Egyben bizakodással tekintünk a 2022. év felé. Optimisták vagyunk a tekintetben, hogy stabilak tudunk maradni és támogatások birtokában tovább folytathatjuk szakmai és érdekvédelmi tevékenységeinket. A Hírlevél papír alapon 100 példányban jelent meg és honlapjainkon is olvasható.

Felelős: Fábri Lászlóné