2022 DECEMBER

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat 2022. december hónapban.

Ismét eltelt egy év. Ilyenkor számadást végzünk magunkban, melyek voltak azok dolgok, amelyeket sikerült megvalósítanunk, és melyek, amiket nem. Egyúttal megfogadjuk, hogy az eredményeket megtartjuk, amit kell, azt pedig kijavítjuk.

Ha mi is visszanézünk, megállapíthatjuk, hogy eredményes, eseményekben gazdag évet zártunk. Sok programon részt vettünk, növekedett a taglétszámunk és igyekeztünk segítséget nyújtani azoknak a családoknak, akik valamilyen oknál fogva rászorultak a támogatásra.

Részletesebben: Az Egyesületünk által megyei szinten működtetett Otthoni Segítés Szolgáltatás zökkenőmentesen működött az egész év során. Sőt bővült újabb családok és fecskék belépésével a megye keleti részén.

Sikeresen bonyolítottuk le az EFOP pályázat workshopjait, IKT- és Applikációs képzéseit. Bővítettük a résztvevők körét, hiszen az eddigi bentlakásos intézményeken kívül még további is bekapcsolódott a programba, valamint más helyszínen is szerveztünk csoportot. Bízunk benne, hogy a foglalkozásokon elsajátított ismereteket a résztvevők a későbbiekben is hasznosítani tudják.

Nagy örömünkre az ADVENTI időszakot megelőző művészeti pályázatunk iránt nagy volt az érdeklődés, és végül 10 intézményből – köztük a Felvidékről is – érkeztek színvonalas munkák. Sajnos a korlátozó intézkedések miatt a szokásos ünnepségünket nem tudtuk megtartani, ezért személyesen, vagy posta útján juttattuk el a megérdemelt díjakat az intézményekbe.

Természetesen azon dolgozunk, hogy a számadást pénzügyi és szakmai területen is elvégezzük a felügyelő szervezet felé. Ezen kívül az év végi leltár is ránk vár még.

Végül, minden TAGTÁRSUNKNAK, TÁMOGATÓINKNAK, SEGÍTŐINKNEK köszönjük az egész éves munkát és

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!

A hírlevél papír alapon 100 példányban készült és honlapjainkon is olvasható.

Felelős: Katona László elnök.