2021. JÚNIUS

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasót. Ön a 2021. év június havi kiadványunkat olvassa.  

Májusban és júniusban is tudott, hogy a vírusjárvány terjedését megakadályozó vakcinák minden ember részére elérhető közelségbe kerültek. Egyesületünk nevében folyamatosan arra biztatok Mindenkit, hogy saját és mások egészségének védelme érdekében jelentkezzenek az oltásra.

Június hónapban is: az intézményekben megtartottunk az önérvényesítő csoportfoglalkozásokat. Június közepétől elkezdődik a minden fiatal által várt nyári szünet. A járványügyi szigorítások enyhítésével a családok egy része nyaralni megy.

2021. április 01. napjától – az Emberi Erőforrások Minisztériuma által sikeresnek minősített pályázatunk alapján: tovább folytatjuk az  Otthoni Segítés Szolgáltatást , melyek keretén belül a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak a szükségletük szerinti segítségeket kívánjuk biztosítani. Szeretettel várjuk további érintett Családok jelentkezését.

Egyesületünk szakemberei az EFOP – projekt folytatásának keretén belül: június hónapban ismét online workshopokat tartottak a szakosított szociális ellátást nyújtó intézményekben.  Szakembereink pedig online továbbképzéseken vettek részt.

 A Magyar Kormány és az Európai Szociális Alap támogatásával egyesületünk Balassagyarmat városban folytatta „A társadalmi elfogadásért – az esélyek egyenlőségéért” című projekt megvalósítását, melynek célcsoportjai halmozottan hátrányos élethelyzetekben élő fiatalok, felnőttek és családok. A projekt rendezvényeinek nagy részét szeptember hónapban kívánjuk megvalósítani.                                                                                                   Szervezetünkben folytatódik a 2021. évre vonatkozóan: a tagsági jogviszonyok megújítása. Tisztelettel várjuk régi tagjaink és új tagok jelentkezését is. Köszönjük szépen.

Június hónapban szervezetünkben a Felügyelő Bizottság Tagjai ellenőrzést tartottak, a szakmai és a pénzügyi iratainkat rendben találták. A Hírlevél papír alapon 150 példányban jelent meg és honlapjainkon is olvasható. Felelős: Fábri Lászlóné