2021. DECEMBER

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat 2021. év december hónapban.

Az év utolsó hónapjában járunk. Ha visszatekintünk, az előző évekhez hasonlóan ez az év is gyorsan eltelt. A napok – hetek és hónapok egyaránt hoztak örömöket és szomorúságokat is sok családnak. Emlékezünk a szép és a jó dolgokra, ugyanakkor emlékezünk családtagjainkra, barátainkra, tagtársainkra, akik már sajnos nem lehetnek közöttünk. Az életünknek tovább kell mennie, nem szabad megállni, a kijelölt úton kell menni, dolgozni szükséges és mindig megbecsülni a következő napot.

A szervezetünk által biztosított Otthoni Segítés Szolgáltatásban: a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak a szükségletük szerinti segítségeket folyamatosan biztosítjuk. Várjuk további érintett Családok jelentkezését.

November hónapban – a Magyar Kormány és az Európai Szociális Alap támogatásával – egyesületünk „A társadalmi elfogadásért – az esélyek egyenlőségéért” című projekt szakmai és pénzügyi megvalósítását sikeresen befejezte. A záró beszámolót elkészítjük.

December hónapban az ismételten erősödő koronavírus járvány miatt a Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapját, a Mikulás és a Karácsonyi Ünnepségeinket sajnos nem tudtuk megtartani. Az általunk szeretettel összekészített ajándékokat az intézményekbe eljuttattuk. Bízunk abban, hogy a következő évben könnyebbek lesznek a mindennapjaink és sikeresek lesznek a súlyos betegségek elleni védekezéseink is.

Az év utolsó hónapjában elvégzendő feladataink következnek. Számot szükséges adnunk egész éves szakmai tevékenységeinkről és el kell készítenünk a pénzügyi beszámolókat: tehát összegezni szükséges valamennyi munkánkat.

A beszámolóinkat követően elkészítjük a leltárunkat és mi is várjuk egyik legszebb ünnepünket, a szeretet ünnepét: a Karácsony Szent napjait. Az ünnepek után már a következő év kihívásaira gondolunk.

Egyesületünk megköszöni Önkéntes Segítőinknek, Tagtársainknak, Támogatóinknak és Munkatársainknak, a 2021. évben végzett segítségeiket. ÁLDOTT KARÁCSONYT, BOLDOG ÚJ ÉVET, EGÉSZSÉGET, BÉKÉT, BIZTONSÁGOT ÉS ÖRÖMÖKET KÍVÁNUNK SZERETETTEL!

A Hírlevél papír alapon 100 példányban készült és honlapjainkon is olvasható. Felelős: Fábri Lászlóné