2021. AUGUSZTUS

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat. Önök a 2021. év augusztus havi hírlevelünket olvassák.  

A médiák közvetítése révén ismeretes, hogy a koronavírus terjedése elleni oltóanyagok már több hónap óta minden ember számára elérhetők. Szervezetünk nevében továbbra is arra kérek Mindenkit, hogy saját és környezete egészsége érdekében jelentkezzenek az oltásra!

Augusztus hónapban Balassagyarmaton – az EFOP – projekt keretén belül – a családokban értelmi fogyatékossággal élő személyeknek kezdtük tanítani az úgynevezett okos eszközök használatát.

Az augusztusi meleg napokban nagyon sok társunk üdült, feltöltődött és élvezte a nyár kínálta kikapcsolódási lehetőségeket.

Az egyesületünk által biztosított Otthoni Segítés Szolgáltatás keretén belül a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak a szükségletük szerinti segítségeket kívánjuk biztosítani. Várjuk további érintett Családok jelentkezését.

Augusztus hónapban – a Magyar Kormány és az Európai Szociális Alap támogatásával – egyesületünk „A társadalmi elfogadásért – az esélyek egyenlőségéért” című projekt megvalósításnak szeptemberi folytatásár készült. A projekt keretén belül az általános és a középiskolákban tanuló fiatalokat és a hátrányos szociális helyzetben élő felnőtteket és családokat hívunk a rendezvényeinkre. A rendezvényeket az Európai Szociális Alap és Magyarország Kormánya támogatja.

Készülünk a szeptember hónapban Salgótarjánban megrendezésre kerülő Megyei Esélynapra és a Budapesten megtartandó Sérült Gyermekek Napjára.

Egyesületünk augusztus hónapban megtartotta a harmadik Elnökségi Ülését. Továbbá Közgyűlést tartott, melyen a tagság a lemondott Elnök helyett új Elnököt és Elnökségi Tagot választott. Munkájukban sikereket, erőt, jó egészséget kíván szervezetünk Tagsága.

Augusztus hónapban is folytatódik a 2021. évre vonatkozóan: a tagsági jogviszonyok megújítása. Tisztelettel várjuk régi tagjaink és új tagok jelentkezését is. Köszönjük szépen. A Hírlevél papír alapon 100 példányban készült és honlapjainkon is olvasható. Felelős: Fábri Lászlóné