2020. OKTÓBER

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat 2020. év október hónapban.

Ebben a hónapban is sajnos arról szükséges írni, hogy egyre több a vírusfertőzött ember hazánkban. Tehát most sem szabad megfeledkezni magunk, családtagjaink és mások egészségének megóvásáról. Továbbra is figyeljünk magunkra, családtagjainkra, a szűkebb és tágabb környezetünkre!!

Október hónap elején megtartottuk az önérvényesítő csoportfoglalkozásokat. A fokozódó veszélyhelyzet miatt workshopokat online tartottunk, az ismeretterjesztő előadások elmaradtak.

A július 1. napjával elindított Otthoni Segítés szolgáltatásaink keretén belül a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak kívánunk segítségeket biztosítani az otthonukban, illetve az otthonon kívül is: az érintett családok igényeihez és kéréseihez rugalmasan alkalmazkodva, a hét bármely napján és órájában. Szeretettel várjuk a rászoruló családok jelentkezését. Az információk továbbadását köszönjük szépen!!

Október hónapban az ÉFOÉSZ Központi Irodája szupervizor szakembere az Otthoni Segítő Szolgálatban dolgozó munkatársak részére szupervíziós tréninget tartott. A következő összejövetel november hónap közepén várható.

Egyesületünk szakemberei az EFOP – projekt keretén belül október hónapban ismét online tartanak workshopokat a szociális intézményekben. Abból az élethelyzetből kiindulva, hogy minden esetben elsősorban nagyon fontos önmagunk és mindenki egészségének védelme!!

Ebben a hónapban kiírtuk az irodalmi és rajzpályázatokat. A nehéz iskolai napokban is kérjük a tanulóifjúságtól, hogy szabad idejükben ne feledkezzenek meg a felhívásunkról és szeretettel várjuk a szép és értékes pályamunkákat.

A HATÁRIDŐ: 2020. november hónap közepe. A rajzolás és írás öröm, kikapcsolódás és sikerélményt jelent az Alkotók és mindannyiunk számára!

A Hírlevél papír alapon megjelent 100 példányban és honlapjainkon is olvasható. Felelős: Fábri Lászlóné