2020. NOVEMBER

Egyesületünk Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasókat 2020. év november hónapban.

Ebben a hónapban is sajnos fő helyen kell, hogy álljon: egyre több a vírusfertőzött ember hazánkba, ezen belül Nógrád megyében is. Most sem szabad megfeledkezni magunk, családtagjaink és mások egészségének védelméről. Kifejezetten figyeljünk magunkra, családtagjainkra, a szűkebb és tágabb környezetünkre!!

November hónapban megtartottuk az önérvényesítő csoportfoglalkozásokat.

A 2020. július 1. napjával elindított Otthoni Segítés szolgáltatásaink keretén belül a családokban fogyatékosságokkal élő személyeknek; maguknak a családoknak a szükségletük szerinti segítségeket biztosítani tudjuk, illetve a jelen súlyos egészségügyi helyzet miatt három családnál átmenetileg szünetelnek a szolgáltatások. Továbbra is szeretettel várjuk a rászoruló családok jelentkezését. Az információk továbbadását köszönjük szépen!!

November hónapban az ÉFOÉSZ Elfogadásért Önérvényesítő Egyesület a szupervíziós tréninget december hónapra helyezte át. Bízunk abban, hogy az a következő hónapban megtartható lesz.

Egyesületünk szakemberei az EFOP – projekt keretén belül november hónapban ismét online tartottak workshopokat a szociális intézményekben. Abból az élethelyzetből kiindulva, hogy minden esetben elsősorban nagyon fontos önmagunk és mindenki egészségének védelme!!

Az október hónapban kiírt irodalmi és rajzpályázatok értékelése megtörtént. Az elmúlt évekhez hasonlítva: kevesebb pályamunka érkezett be, azok színesek, szépek és a Karácsony várását és az akadálymentes környezet fontosságát mutatják be.

November hónapban Elnökségünk megtartotta Elnökségi Ülését, melynek témái az elmúlt, illetve az év végéig előttünk álló feladatok voltak. Továbbá a Felügyelő Bizottság is ellenőrizte tevékenységeinket, az iratokat rendben találta. 

A Hírlevél papír alapon 100 példányban jelent meg és honlapjainkon is olvasható. Felelős: Fábri Lászlóné