2020. JÚNIUS

Az ÉFOÉSZ Elfogadásért Önérvényesítő Egyesület Elnöksége nevében köszöntöm a Kedves Olvasót 2020. június hónapban.  Az eltelt 1 hónap munkáiról  az alábbiakban számolok be.

Az Országos Bírósági Hivatalhoz a járványügyi helyzet miatt ez ideig nem küldtük el szervezetünk Közhasznúsági Jelentését, mert a fenti helyzetben ez ideig nem volt lehetőségünk Közgyűlést tartani. A Közhasznúsági jelentést június elején kívánjuk a tagokkal megismertetni és elfogadtatni .

Az  „OS2020/11 számú, Otthoni Segítés szolgáltatás” projekt megvalósítását egyesületünk előkészítette. A témában június hónapban – a szolgáltatásban részt vevő szakemberek részére – a Kézenfogva Alapítvány Szakembere három alkalommal tartott online képzést. A szolgáltatásokat július hónapban kívánjuk elkezdeni.

 Egyesületünkhöz megérkezett az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége által kiírt pályázat 2020. éves támogatásának előlege. Köszönjük szépen.

Az EFOP projekt kapcsán: az infokommunikációs akadálymentesítés – digitális jóléttel kapcsolatos képzés keretén belül – tekintettel a fennálló egészségügyi helyzetre – online képzéseket tartottunk, az eszközök kölcsönzése folyamatos volt. Reményeink szerint  már lesz rá lehetőség a képzéseknek a további hónapokban történő  folytatására.

Egyesületünk nevében Ismét megköszönöm a magánszemélyeknek és a vállalkozásoknak a személyi jövedelemadójuk 1%- a felajánlásait. Egyesületünk minden pénzeszközt tisztel és megbecsül, azok a működésünk stabil működéséhez járulnak hozzá.

Felhívom Tagtársaink szíves figyelmét, hogy továbbra is lehetőségük van a 2020. éves tagsági díj rendezésére, amelyet személyesen az egyesület irodájában, vagy csekken befizetve tehetnek meg.

Szeretettel várjuk sorainkba azon személyeket, akik önkéntes feladatokat vállalnának. Köszönjük!

Őszintén bízunk abban, hogy az év második felében több szakmai és kulturális programot valósíthatunk meg.

A nyáron sok  szép élmény és kikapcsolódási, feltöltődési lehetőség vár mindnyájunkra. Azonban most nagyon fontos magunk és mások egészségére is ügyelni, szükséges, hogy az influenza vírus fertőzéseit mindenképpen elkerüljük!!                

SZÉP NYARAT ÉS PIHENÉST KÍVÁNOK MINDENKINEK!

A hírlevél papír alapon 100 példányban is elkészült. Felelős: Fábri Lászlóné